• samenwerking op sial beurs
    Integer, open en transparant; zó werken we samen!

Onze afnemers

Producten leveren, kennis delen

2 Sisters Storteboom levert aan verschillende klantgroepen die actief zijn in tal van marktsegmenten. Denk hierbij aan:

  • Industrie
  • Foodservice
  • Groothandel
  • Retailketens
  • Quick service restaurants

Met uiteenlopende producten en klantgerichte concepten komen we tegemoet aan de wensen van deze verschillende typen afnemers. Het assortiment van verse en diepgevroren kipproducten is optimaal op de diverse segmenten afgestemd. Dit geldt ook voor onze kwaliteitsprocedures, verpakkingsmethodieken en –concepten en de logistieke procedures.

Industriële afnemers zijn we van dienst met kipproducten in bulk- of IQF-verpakking, in alle gewenste eenheden, klaar voor verdere verwerking. Aan het foodservice- en groothandelssegment en het Retail segment leveren we maatproducten. Hierbij denken we mee over de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve productconcepten, verpakkingsvormen, verpakkingsontwerp en adviseren we op het gebied van schapinrichting en presentatie afgestemd op consumentenwensen. Die wensen krijgen we met behulp van specialistisch markt- en consumentenonderzoek in beeld.

Deze kennis delen we graag met onze afnemers binnen alle verschillende klantgroepen. We zijn betrokken en voorzien ze van deskundig en welgemeend advies. Bij 2 Sisters Storteboom doen we zaken op een eerlijke en open manier en streven er voortdurend naar voor beide partijen het beste resultaat te realiseren. Dat is naar ons idee namelijk dé manier om een langdurige en bestendige relatie op te bouwen.

Wilt u contact opnemen met ons salesteam, klik dan hier.