• Kip tapas
    Voor u ontwikkelen we samen met onze afnemers nieuwe smaken en concepten

Consument

De naam 2 Sisters Storteboom zal de meesten consumenten niet bekend in de oren klinken. De kans is echter groot dat u onze producten regelmatig tegenkomt, of zelfs op het menu heeft staan. Zo kan het zo maar zijn dat u onze kip eet als u een maaltijd gebruikt bij gerenommeerde ketens zoals KFC en McDonalds. Of dat u een malse kipfilet of drumstick in uw winkelmandje legt als u uw boodschappen doet bij bijvoorbeeld Aldi, Jumbo of Delhaize.

We zijn in Nederland gek op kip. Per persoon eten we in Nederland jaarlijks ruim 22 kilo. Deze hoeveelheid is over de jaren heen toegenomen. Dat zo veel mensen kiezen voor kip heeft veel te maken met het postieve imago dat het heeft. Ten opzichte van veel andere vleessoorten, vis en vleesvervangers scoort kip bijvoorbeeld erg goed op "het is lekker", "eenvoudige bereiding" en "past bij veel gerechten".

Als dé Europese kipspecialist zetten wij onze ervaring en ons vakmanschap in om supermarkten, restaurants en cateringbedrijven te adviseren over de mooiste en lekkerste kipproducten tegen een betaalbare prijs. Om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen volgen we de consumententrends nauwlettend en staan voor ons termen als "gezondheid, gemak en genieten" voorop.

Vragen?
U kunt altijd contact met ons opnemen over onze producten, over dierenwelzijn of over de wijze waarop wij als 2 Sisters Storteboom met het milieu omgaan. Gebruik dit formulier om uw vraag of opmerking aan ons door te geven.

Wilt u meer weten over het beleid van 2 Sisters Storteboom ten aanzien van dierenwelzijn en milieu, ga dan naar de pagina MVO van deze website.

Recepten
Genieten van een lekker stukje kip willen we allemaal van tijd tot tijd. En dat kan en mag zeker: pluimveevlees staat positief vermeld in de vernieuwde Schijf van Vijf als een gezond en mager stukje vlees. Daarom vindt u hier een aantal heerlijke recepten met kip.