• Maatschappelijk verantwoord ondernemen
    Betrokkenheid bij People, Planet en Profit.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, een logische ontwikkeling

Natuurlijk volgen we de maatschappelijk ontwikkelingen op de voet en komen we tegemoet  aan actuele consumentenwensen en -eisen. Maar we streven er ook naar om vooruit te lopen op de ontwikkelingen.

Als toonaangevende partij in de branche neemt 2 Sisters Storteboom dus ook op dit gebied haar verantwoordelijkheid. Daarbij is een aantal factoren van belang:

  • gegarandeerde kwaliteit en maximale voedselveiligheid
  • grondstoffen die gebruikt worden bij de productie
  • sociaal beleid ten aanzien van onze medewerkers
  • dierenwelzijn en milieu

Aan de vaak gehanteerde driehoek ‘People, Planet, Profit’ voegen we dus ‘Product’ toe. Want het leveren van hoogwaardige producten vinden we nadrukkelijk een verantwoordelijkheid met hoge prioriteit.

Randvoorwaarden daarbij zijn het voldoen aan de hoogste hygiëne-eisen ten aanzien van het product, controle op processen en bedrijfslocaties, de financieel economische mogelijkheden van het bedrijf en de stand van de techniek op dit moment.

Zo geeft 2 Sisters Storteboom op een verantwoorde manier invulling aan mondiale en Europese afspraken, zoals deze zijn vastgelegd in Europese en Nederlandse wet- en regelgeving. Waarbij het voldoen aan die bestaande wet- en regelgeving de basis is van onze aanpak. Maar zoals gezegd; ook daar lopen we liever op vooruit.