• Expeditie Putten
  Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd.

Werken bij 2 Sisters Storteboom?

Resultaatgericht, gedreven, gemotiveerd …

Herkent u zich in onze kernwaarden, in het “DNA” van 2 Sisters Storteboom? Dan is de kans op een ‘klik’ met ons bedrijf groot. Innovatief, integer, handen uit de mouwen-mentaliteit, een klantgerichte instelling en de wil om de klant tevreden te stellen; dat zijn de eigenschappen die wij op elk niveau in ons bedrijf willen zien.

Onderstaand de vacatures op onze verschillende locaties. Maar stuur gerust een open sollicitatie als er geen passende job bij staat. We houden wel van doorzetters en voor goede medewerkers is er op allerlei niveaus altijd plaats!

open sollicitatie

 

 • Tot 30-06-2022

  Medewerkers Expeditie/Logistiek/Magazijn Zeewolde

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij voor verschillende expeditie afdelingen meerdere nieuwe collega'sWij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in een productie omgeving te werken. Ben jij een aanpakker en heb je geen moeite hebben met het werken in een gekoelde omgeving, lees dan verder!

 • Tot 30-06-2022

  Teamleider productie Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor één van onze productieafdelingen.

  Als Teamleider ben je voornamelijk aanwezig op de productievloer. Jij zorgt ervoor dat onze productie medewerkers, bestaande uit flexkrachten en vaste medewerkers, de geplande productie binnen de gestelde normen draaien. Ben jij een aanpakker en heb je geen moeite hebben met het werken in een gekoelde omgeving, lees dan verder!

 • Tot 30-06-2022

  Medewerker Kwaliteit Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor onze Kwaliteitsafdeling.

  De kwaliteitsmedewerker die wij zoeken ondersteunt de kwaliteitscoördinator bij de opzet en borging van het kwaliteitszorgsysteem en de kwaliteitscontrole (QA & QC) en bij het maken en beheren van productspecificaties.

 • Tot 30-06-2022

  Administratief medewerker binnendienst Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij uitbreiding voor onze binnendienst om mee te bouwen aan onze toekomst. Wij zoeken een optimistische veelzijdige administratief medewerker.

  De medewerker binnendienst biedt ondersteuning aan het verkoopproces en de verkoopadministratie. Dit houdt onder meer in het in ontvangst nemen en verwerken van bestellingen (verkooporders) en het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden met betrekking tot de verkoop en verkoopadministratie. Om toerbeurten, ongeveer één keer per 4 weken wordt er ook op de zaterdag gewerkt.

 • Tot 30-06-2022

  Etiketteerster / Medewerker Uitprijs Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een medewerker voor onze uitprijs afdeling. Wij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in een productieomgeving te werken.

  Binnen de afdeling "uitprijs" wordt het gereed product geëtiketteerd en op klantniveau klaargezet. Het etiketteerproces op de afdeling "uitprijs" vindt aan de lijn plaats. Als medewerker uitprijs ben je o.a. bezig met het juist uitprijzen van het eindproduct volgens klantspecificaties, het werken volgens de voorgeschreven werkstandaard, het controleren van de actiegegevens bij het uitprijzen van de klantorders, het controleren op manco loos uitleveren, het registreren van aantallen op de daarvoor bestemde lijsten en het naleven van de HACCP-, bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften.

 • Tot 30-06-2022

  Lijn coördinatoren / Proces Operators Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij meerdere Lijn coördinatoren / Proces Operators. Binnen alle productie gerelateerde afdelingen verricht de lijn coördinator / operator naast zijn of haar productie werk dat op de betreffende afdeling voorkomt coördinerende werkzaamheden. Wij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in een productie omgeving te werken. Ben jij een aanpakker en heb je geen moeite hebben met het werken in een gekoelde omgeving, lees dan verder!

 • Tot 30-06-2022

  Productiecontroleur QC / Kwaliteit - Vaste Zaterdagkracht Zeewolde

  Wij zoeken voor onze Kwaliteitsafdeling, een enthousiaste nieuwe collega voor elke zaterdag en de vakantieperioden. Ben jij scholier of zoek je een bijbaan voor de zaterdag en vakantie perioden kijk dan snel verder!

  We zijn op zoek naar een jonge gemotiveerde collega die het leuk vindt om in een dynamische productie omgeving te werken en samen met de Kwaliteitsafdeling de kwaliteit van de aangeleverde grondstoffen, hulpstoffen, tussen- en eindproducten alsmede de verpakkingsmaterialen te controleren.

 • Tot 30-06-2022

  Productiecontroleur QC / Kwaliteitsmedewerker Zeewolde (38 uur)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een medewerker kwaliteit /  productie controleur voor onze Kwaliteitsafdeling.

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde medewerkers die het leuk vinden om in een dynamische productie omgeving te werken en samen met de Kwaliteitsafdeling de kwaliteit van de aangeleverde grondstoffen, hulpstoffen, tussen- en eindproducten alsmede de verpakkingsmaterialen te controleren.

 • Tot 10-09-2022

  Medewerker Kwaliteit (QA) Barneveld

  Voor onze vestiging in Barneveld zoeken wij versterking voor onze Kwaliteitsafdeling.

  De kwaliteitsmedewerker die wij zoeken ondersteunt de kwaliteitscoördinator bij de opzet en borging van het kwaliteitszorgsysteem en de kwaliteitscontrole (QA & QC) en bij het maken en beheren van productspecificaties. Tevens vervangt hij/zij de kwaliteitscoördinator bij diens afwezigheid.

 • Tot 30-06-2022

  Kwaliteitscoördinator Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een fulltime Kwaliteitscoördinator. Heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan en heb je interesse in voedselveiligheid?Stap dan in The World of Chicken, dat is de wereld van 2 Sisters Storteboom B.VAl meer dan 100 jaar ervaring met kipproducten, vers en diepgevroren.

 • Tot 19-04-2022

  kostprijs- en procesanalist NIJKERK (ft)

  Ben jij cijfermatig sterk, analytisch maar ook creatief?
  Vind jij het leuk om op de productievloer, informatie op te halen en die om te zetten in betere en bruikbare processen voor een internationale organisatie?
  Dan zijn wij op zoek naar jou!

   

 • Tot 07-05-2022

  Teamleider OVB/Expeditie KORNHORN

  Functie:

  Als teamleider OVB/Expeditie ben je verantwoordelijk voor het leidinggeven aan een ploeg binnen de afdeling en het organiseren van alle werkzaamheden gericht op het realiseren van de geplande productie volgens de voorgeschreven kwaliteitseisen en levertijden.

  Je rapporteert aan de productieleider en geeft direct leiding aan de Productiemedewerkers SR.

  In deze functie wordt in ploegendienst gewerkt.
 • Tot 31-05-2022

  Technische dienst - Vaste Zaterdagkracht / oproepkracht Zeewolde

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een zaterdag / vakantiekracht voor onze Technische dienst.

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor de zaterdag en alle vakantieperioden.  Ben jij scholier of zoek je een bijbaan voor de zaterdag en vakantie perioden reageer dan snel!

  Onze Technische dienst is verantwoordelijk voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productie- en verpakkingsmachines / productielijnen en alle overige installaties op mechanisch- elektrotechnisch en besturingstechnisch gebied.

 • Tot 11-07-2022

  Account Medewerker Customer Service

  Ben je die analytische en commerciële persoon?
  Zie jij snel waar kansen en verbeteringen liggen?
  En spreekt een internationale organisatie met grote klanten jou aan?
  Dan is deze vacature in Nijkerk iets voor jou!

   

 • Tot 07-05-2022

  Assistent Controller Nijkerk/Zeewolde

  Ben je die analytische en gestructureerde persoon?
  Ben jij een expert met cijfers en zie jij snel waar kansen en verbeteringen liggen?
  En spreekt een internationale organisatie met grote klanten zoals Jumbo, KFC, Hello Fresh en Johma jou aan?
  Dan is deze vacature iets voor jou!

 • Tot 08-05-2022

  Verkoopmedewerker Customer Service KORNHORN


  Als Verkoopmedewerker Customer Support ondersteun je het verkoop proces. Je werkt dagelijks nauw samen met de Salesmanagers en de Customer Service op andere vestigingen. Tevens ondersteun je de buitendienst door middel van actief mail- en telefonisch contact met nationale en internationale klanten. Is deze functie iets voor jou? Lees dan verder!
   
 • Tot 31-05-2022

  Financial Accountant Zeewolde (32 - 40 uur)

  Word jij blij van een boekhouding die perfect op orde is? Zit een complete administratie in jouw DNA? En kun je een spontane maar soms hectische omgeving wel waarderen? Dan is de functie van Administrateur / Financial Accountant op onze vestiging in Zeewolde echt wat voor jou!

 • Tot 30-04-2022

  Assistent Teamleider Technische Dienst Kornhorn

  Als Assistent Teamleider Technische Dienst ben je de vervanger van Teamleider Technische Dienst (20 FTE). Je ondersteunt de Teamleider in het organiseren van alle werkzaamheden gericht op beheer en onderhoud van productie installaties, energievoorzieningen en koelinstallaties. Je bent 50% meewerkend en 50% ondersteunend. Je beheert het onderhoudsprogramma (Ultimo), plant de bezetting, bestelt onderdelen, maakt werkopdrachten en controleert of deze zijn uitgevoerd. Je bent af en toe beschikbaar in het weekend. Bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving van Kornhorn.

   

   

 • Tot 01-06-2022

  Applicatiebeheerder CSB - ERP systeem

  Ben jij klantgericht, zelfstandig en analytisch aangelegd? Houd jij ervan om je ergens in vast te bijten en lijkt het jou echt een uitdaging een ERP omgeving nóg effectiever te maken? En weet jij de ideeën en wensen van onze collega’s om te zetten naar slimme, snelle en toekomstbestendige oplossingen? Kun je een spontane maar soms hectische omgeving wel waarderen?

  Dan is werken bij 2 Sisters Storteboom als Applicatiebeheerder CSB jou op het lijf geschreven. Check snel de vacature om te kijken waarom!

 • Tot 30-06-2022

  Planner AGRI - KORNHORN

  De functie van Planner AGRI is gericht op het plannen van de gecontracteerde koppels vleeskuikens. U plant deze koppels op een dusdanige wijze dat er voldoende kuikens van gewenst gewicht op de gewenste slachtdata afgeleverd kunnen worden aan de slachterijen in Kornhorn en Putten. U stelt de planning op, bewaakt de voortgang en optimaliseert deze door een goede afstemming van aanvoer, productie en transport van de juiste kuikens. Op deze manier waarborgt u een continue aanvoer van vleeskuikens. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen heeft u (dagelijks) contact met de broederijen, mesters en vangbedrijven en de interne afdeling planning Logistiek.  

 • Tot 30-06-2022

  Teamleider Logistiek Zeewolde (FT)

  Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een Teamleider Logistiek.

  Heb jij passie voor Supply Chain en de drive om samen met jouw team de logistieke processen optimaal te laten verlopen? Creëer jij met jouw sterke motivatie, visie en leiderschapskwaliteiten een cultuur die gericht is op verbeteren, innovatie en efficiëntie. Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

 • Tot 31-05-2022

  Teamleider productie Nijkerk (FT)

  Vind jij het leuk om een groep mensen aan te sturen en voel je je kiplekker bij het organiseren van dagelijkse werkzaamheden?! Dan is dit jouw functie, als je een nieuwe stap wil maken in je carriere!

  Ons productieteam zoekt nl. een nieuwe teamleider die het een uitdaging vindt om een groep van ongeveer 50 mensen aan te sturen. Samen met drie andere teamleiders ben je er voor verantwoordelijk dat een productiedag soepel verloopt. Na een inwerkperiode waarin je de werkprocessen op deze productieafdeling leert kennen, begeleid en coach jij de medewerkers op de werkvloer. Je zorgt voor een goede bezetting op de productielijnen, je organiseert de werkzaamheden en je houdt de werkprocessen en de kwaliteit van het gereedproduct nauwlettend in de gaten. 

   

 • Tot 30-06-2022

  Operator Productie NIJKERK (2 ploegen fulltime)

  Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie in een productieomgeving, dan zijn wij naar jou op zoek!

  Als Operator Productie ben jij belast met het productieproces en zorg jij ervoor dat onze kipproducten perfect worden verwerkt tot eindproducten voor diverse A-merken.
  Na een gedegen inwerkperiode, weet jij precies wat de specificaties zijn, waar onze producten aan moeten voldoen. Je kan productiemedewerkers goed uitleggen waar ze op moeten letten en je houdt in de gaten of alle grond- en hulpstoffen snel en makkelijk beschikbaar zijn. Eenvoudige storingen aan de machines los je natuurlijk zelf op en bij complexe gevallen weet jij goed aan een monteur of teamleider uit te leggen, wat er volgens jou niet goed gaat. 

 • Tot 16-06-2022

  Personeelsfunctionaris

  Het team van personeelsfunctionarissen is binnen de groep verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid en de toepassing van CAO en sociale wetten. Het vertalen van de personeelsbehoefte naar het management en andersom. Het adviseren en ondersteunen van de leidinggevende en soms ook de medewerkers op het gebied van personeel en organisatie. Ook het luisterend oor zijn en bemiddelen bij conflicten en problemen tussen leidinggevende en medewerkers. Op elke vestiging worden deze taken door een zelfstandige personeelsfunctionaris uitgevoerd. Het PZ-team over de groep heen bestaat uit 6 personeelsfunctionarissen en een team payrolling die maandelijks overleg hebben met de Director Corporate Affairs / HR. 

   

 • Tot 16-03-2022

  Medewerker Laboratorium

  Bij jij onlangs afgestudeerd en klaar voor een start in je eerste baan of ben je al meer ervaren en op zoek naar een interessante, nieuwe werkplek?
  Wij zijn op zoek naar een fulltime medewerker laboratorium voor ons laboratorium in Putten.

  Ons geaccrediteerd laboratorium verzorgt kwaliteitsanalyses en laboratoriumonderzoeken van de producten en toeleveranciers van 2 Sisters Storteboom, tijdens diverse stadia van het productieproces. De verrichtingen van het laboratorium bestaan, naast de reguliere levensmiddelen microbiologie, ook uit meer geavanceerde technieken zoals PCR en typering van micro-organismen.

  Een boeiende, zelfstandige en afwisselende functie in een leuk team van 8 collega’s.

  Je werkzaamheden zullen bestaan uit:
  - Het verrichten van microbiologisch onderzoek
  - Assisteren bij het opzetten en uitvoeren van onderzoeken
  - Invoeren van meetgegevens in de computer

 • Tot 16-03-2022

  Administratief Medewerker

  Ben jij net klaar met je studie HEAO en zoek je een starters functie op een financiele afdeling? Dan is dit je kans! Voor onze financiele administratie in Putten zoeken we een startende finance professional voor de functie van administratief medewerker voor 32-40 uur. In deze functie is het mogelijk om door te groeien naar junior controller. 

 • Tot 30-06-2022

  Medewerker Productie Barneveld (ook oproep)

  Voor onze vestiging in Barneveld zoeken wij fulltime medewerkers voor het vervaardigen (volgens beschreven productspecificaties) van de heerlijkste kipproducten. Onze kipproducten worden gegaard in de oven of in de frituur. Wij zoeken fulltime medewerkers en oproepkrachten.

 • Tot 24-09-2022

  Meewerkend voorman expeditie

  Op zoek naar een volgende stap in de logistiek en wil je jouw leidinggevende ervaring verder uitbreiden, dan bieden wij jou een mooie kans om die stap te gaan maken.

  Als Assistent Teamleider Expeditie ben je de rechterhand van de teamleider in de dynamische omgeving van ons productiebedrijf. In deze rol werk je actief mee op de werkvloer.
  Jij ziet daardoor precies wat er op dat moment gebeurt én je houdt goed overzicht wat er nog te doen staat. In deze hectische omgeving bewaar jij de rust zodat het team alles op tijd naar de klanten kan versturen. 

 • Tot 30-06-2022

  Operator (Barneveld)

  In teamverband ben je mede verantwoordelijk voor het maken van kipproducten voor onder andere diverse A-merken. Je maakt hierbij gebruik van de lopende band, frituur en flamegrill en zorgt ervoor dat de geplande hoeveelheden volgens recept geproduceerd worden. Je lost eenvoudige storingen zelf op en schakelt de teamleider in bij complexe gevallen. Je geeft instructies aan de medewerkers aan de lijn. Verder ben je verantwoordelijk voor een correcte registratie. Tenslotte werk je conform de geldende HACCP-, bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften. Hierop wordt je ook regelmatig getraind.

  In deze functie rapporteer je aan de teamleider productie.

 • Tot 31-07-2022

  Productiecontroleur QC (Barneveld)

  Voor onze vestiging in Barneveld zoeken wij een Productiecontroleur QC die ons kwaliteitsteam komt versterken.

  Als productiecontroleur QC bewaak je de kwaliteit van onze producten, deze moeten perfect zijn! Je bent werkzaam in de productie en voert werkzaamheden uit voor de afdeling kwaliteit. Onze kwaliteitsdienst is verantwoordelijk voor het controleren van de kwaliteit van aangeleverde grondstoffen, hulpstoffen, tussen- en eindproducten maar ook voor de verpakkingsmaterialen. Je voert fysieke metingen en controles uit. Daarnaast eenvoudige (standaard) bepalingen aan productmonsters en ben je gericht op het vaststellen van afwijkingen. Je rapporteert aan onze kwaliteitscoördinator Agnes.

 • Tot 31-10-2021

  Medewerker Technische Dienst Putten

  Het werk van de medewerker Technische Dienst omvat alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productie- en verpakkingslijnen en installaties op elektrotechnisch en werktuigbouwkundig gebied

 • Tot 31-10-2021

  Medewerker Expeditie - PUTTEN

  In deze allround functie bent u mede verantwoordelijk voor het ontvangen van grondstoffen, het verzendklaar maken en het verladen van orders volgens streng geldende specificaties. Binnen de expeditie vindt ook de planning van de verladingen plaats en wordt de voorraad gereed product beheerd. Verwerken van inkomende goederenstroom, lossen van vrachtwagens, controleren van zendingen a.d.h.v. pakbonnen/vrachtbrief, signaleren van afwijkingen. Beheer en controle emballagestroom. Incidenteel kunnen uw werkzaamheden bestaan uit het sorteren van productstromen, orderpicken en het wegen en controleren van gereedstaande pallets met producten.

 • Tot 31-10-2021

  Operator Aanvoer - PUTTEN

  De afdeling aanvoer is de ontvangstafdeling van de levende kuikens. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele containersysteem. Je meldt de aanvoergewichten, je draagt zorg voor het opstarten van de afdeling voor aanvang van productie evenals afsluiten ervan, jij verwerkt de koppelwisselingen volgens procedure en je onderneemt actie bij storingen in overleg met de productieleider. Uiteraard hoort ook het schoon en netjes houden van de afdeling tot één van jouw taken.

 • Tot 30-06-2022

  Aanvoer Chauffeur | Standplaats KORNHORN

  2 Sisters Storteboom verzorgt als organisatie zelf de aanvoer van vleeskuikens naar de slachterijen in Kornhorn en Putten. Een tijdige aanlevering naar onze slachterijen is belangrijk om stilstand daar te voorkomen. De aanvoer chauffeur vervoert het levend pluimvee naar onze slachterijen met trekker en oplegger.

  Voel je je thuis op de weg?

  Dan is dit je kans, solliciteer direct!